П`ятниця, 17.05.2024, 08:36

Навігація
Цікава ваша думка
Фастову потрібен медіа-портал?
Всього відповідей: 197
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Статті

Главная » Статьи » Політика » Вибори 2014

Відкритий лист до Руслана Сольвара
Відкритий лист Руслану Сольвару,
або Король і блазень
Спочатку не вірила чуткам, надто неймовірні вони були і навіть при моїй бурхливій уяві я не змогла знайти , що спільного може бути у Короля та блазня. Але по дорозі з Києва побачила ну дуже велике підтвердження. Я висловлюю Вам свої співчуття. Вас підставили.
Підставили ті хто писав статтю на підтримку Вашого обранця. Стаття очевидно написана у не властивій Вам манері, але людиною , яка знає Ваші «фішки» . Очевидно писала людина далека від Господа , тому що порушила третю заповідь « Не згадуй імені Господа Бога твого даремно»
В мене виникло питання. Що відбувається? Свита буде грати Короля, чи Король все таки поставить на своє місце свиту, яка явно проявила бездарність, а можливо і інші якості. Бо недаремно кажуть – гроші не пахнуть …
Дійшла до того місця в статті,розміщеній в соцмережах, яка підписана Вашим ім»ям і цитую дослівно : «У своєму виборі я керувався головними принципами: перше – не допустити контрреволюції, тобто щоб до влади не повернулися регіонали (справжні чи перефарбовані), друге – щоб місто очолив справжній патріот громади і України, який не словами, а справами довів свою порядність, а також людина, яка знається на житті міста, має досвід управління колективами та економічні знання. Я та мої помічники провели десяток зустрічей з кандидатами. Серед них є достойні люди з новими цікавими ідеями, зі своїм баченням розвитку Фастова. Проте єдина людина, котра не побоялася дати слово служити фастівчанам та залишатися вірним їхнім інтересах за будь-яких обставин, а також людина, котру підтримує більшість опитаних мною фастівчан…» Але дивно, що той вибір який зробили Ви , повна протилежність написаного в статі підписаній Вашим ім»ям. Або Ви мали у місті обмежене коло спілкування з людьми, або Ви повірили оточенню та помічникам, які до речі підклали Вам велику свиню, і в буквальному і в переносному розумінні… Або Вам не повезло . Я особисто знаю сотні справжніх , мужніх , патріотичних людей, тих ,що вболівають за місто , тих які не боялись іти під кулі , тих які дійсно мають і досвід і освіту. А Ви побачили тільки одного…. Пане Руслане для Вас : Матфія 7: 17-18 « Так ото родить добрі плоди кожне дерево добре, а дерево зле плоди родить лихі. Не може родить добре дерево плоду лихого, а ні дерево зле плодів добрих родити.» За останні чотири роки не пригадаю жодної ініціативи Вашого протеже , яка б дала добрий плід …
Особливо вразили цинічні вислови обранця про те , що вибори до міської ради 2010 року були брудні. Так от з перших вуст. Я була представником позивача в суді , коли результати виборів до місцевої ради 2010 року судом були скасовані . І саме Ваш « вибір» перший кинувся в бійку і застосовував таку ненормативну лексику , що саме пристойне , що прозвучало « Я купу бабла вкинув у вибори, які перевибори?»
Я не пам’ятаю автора , але процитую на російській :
Единожды предав – предаст не раз,единожды солгав – солжет и дважды,
Хоть ложь не выставляют на показ,но избежать ее не сможет каждый.
Предательства, глотая горький яд,надеемся, оно не повториться,
Не понимая, тот, кто виноват,предаст еще, воздавши нам сторицей.
«Зрадник,маніпулянт,шахрай, той хто зловживає довірою» таку характеристику я почула від членів команди , з якими Ваш « вибір» йшов на місцеві вибори. А дії особи після виборів говорили самі за себе. Після того, як Ваш «вибір» став називати себе опозиціонером, я це слово записала в розряд лайливих. А поведінка особи яку Ви обрали, на протязі останніх місяців, особливо в сесійній залі, підтвердила визначення прочитане мною в інтернетресурсах :
«Експлозівная (збудлива) психопатія: Відзначається крикливість, легка збудливість, рухове занепокоєння …сіпання. Характерні такі основні риси патологічного характеру: дратівливість і запальність, нестриманість,напади нестримної люті, розлади настрою, агресивність, мстивість, деспотичність схильність до сварок і бійок (агресивна реакція по типу короткого замикання "подразник - реакція"), прагнення самоствердитися за рахунок слабких, егоцентричність, і т.д.
Знову цитую:«На противагу своїм візаві з минулого, сучасні блазні настільки впевнені у своїй інтелектуальній особливості,унікальності, прогресивності, що в результаті вони напріч втрачають відчуття реальності. (Олександр Василенко)»
То що відбувається, це помилка? Так помилки завжди можна виправити, але краще раніше , а не тоді , коли від них наступають лихі наслідки . Чи це розрахунок ? Тоді нашому місту загрожує небезпека..

Будьте мудрі! Хай спасе Вас Господь!

Валентина Коваль
Категория: Вибори 2014 | Добавил: valentina (19.05.2014) | Автор: Коваль Валентина E
Просмотров: 556 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Форма входу
Логін:
Пароль:
Про головне

 

 




Свіжі статті
Пошук по сайту
Block title
Block content