П`ятниця, 17.05.2024, 08:20

Навігація
Цікава ваша думка
Фастову потрібен медіа-портал?
Всього відповідей: 197
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Статті

Главная » Статьи » Політика » Вибори 2014

Невігласи рвуться до влади
До Руслана Сольвара
Женіть від себе тих радників, які відповідали за вибори Фастівського голови.
Я думаю у Вас вистачить інтелекту для того щоб прочитати під чим підписались вони користуючись Вашим ім.»ям та зробити висновки. Ви підписались за повного невігласа який зобов»язався ставши мером, на центральній площі міста побудувати ратушу з вежею та годинником та літні кавярні.
З Вікіпедії: значення слова Ратуша - Городская дума, магистратъ, ратушаРатуша, будівля міської самоврядності у ряді європейських країн. Архітектурний тип Р., що склався в основному в 12—14 вв.(століття), включав елементи кріпосної і культової архітектури; найчастіше Р. представляв двоповерхову будівлю, композиційним ядром якої був зал нарад на 2-м-коді поверсі, де також знаходився балкон або еркер, призначений для звернення до городян. Р. незрідка завершувався багатоярусною баштою, що символізувала самостійність і політичні вільності міста.
Фастівчан приймають за повних телепнів. Попередні керівники теж планували- фонтан., але коли фастівчани запропонували відкрити рахунок для внесків на реконструкцію , то «скисли», адже при будівництві за бюджетні гроші можна було отримати « відкат».
Пане Руслане , повідомляю , що релігійні громади міста , жителі міста проявили ініціативу щодо реконструкції площі міста:
1.Потрібно негайно вирішити питання про перепоховання німецьких офіцерів , які поховані саме на площі Соборній, перед міською радою , так ,там кладовище і по цьому кладовищу сьогодні гуляють мами з діточками.
2.Фастівчани виступили з ініціативою встановити на центральному місці реконструйованої площі Соборна , великий камінь з начертаними 10 заповідями Божими, з різних боків каменю різними мовами , на яких розмовляють жителі нашого міста . Це буде те , що об»єднає всіх, віруючих всіх конфесій ,всіх жителів міста, тих хто так потребує у Благословінні Божому , перш-за все Благословіння потребує місто.
3. Фастівчани виступили з ініціативою створити громадський комітет та відкрити рахунок для внесення благодійних внесків на реконструкцію площі.
Питання про те , що на центральному місці буде встановлено саме камінь з 10 заповідями вже вирішено , Богом . Про це було відкриття віруючим. І ніхто , навіть Ничипоренко , і навіть Ви не зможете змінити рішення Бога .
З повагою Валентина Коваль
Категория: Вибори 2014 | Добавил: valentina (21.05.2014) | Автор: Валентина Коваль E
Просмотров: 915 | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Форма входу
Логін:
Пароль:
Про головне

 

 




Свіжі статті
Пошук по сайту
Block title
Block content