П`ятниця, 29.03.2024, 14:10

Навігація
По розділах:
Цікава ваша думка
Фастову потрібен медіа-портал?
Всього відповідей: 197
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Червень » 12 » Шок! Правда про суды, милицию, прокуратуру!
12:12
Шок! Правда про суды, милицию, прокуратуру!
Категория: Політика | Просмотров: 1177 | Добавил: liki | Рейтинг: 4.7/3
Всего комментариев: 241 2 »
avatar
0
23 PanteraM • 16:19, 18.06.2014
Тільки не зрозуміло, за що Воїн-Валентина воює, явно не за народ, не за правду, а за власні інтереси!!! Не даремно кажуть, образивши жінку- бійся. Воювати за правду - це праве діло. Але воювати за власні матеріальні інтереси, та ще й такими ницими методами, як оббріхування, провокації та інші методи Коваль- це вже низько. Люди, схаменіться, який вона Воїн, вона типічна неосдвідчена баба-хабалка. Але й це не найгірше, вона, посилаючись постійно на Бога, бере на себе гріх, гріх не тільки перед тими людьми яких оббріхує, а й, нажаль, перед тими, кого втягує у свої ігри. Вона сама каже, що жоден з телеканалів, газет не бралися за її матеріали навіть за гроші, і зрозуміло чому! Не здивуюсь, якщо виявиться, що одним з організаторів та власників, чи то співвласників даного ТВ Нове Місто і є Коваль Валентина, чи її родичі. Як людина, яка у власній сім"ї не змогла розібратись і навести лад, може лізти у проблеми громади. Вона, починаючи з розлучення та поділу майна з чоловіком, розпочала свою діяльність з досягнення мети будь-яким методом - оббріхування, обливання гряззю і т.д. А про аморальний спосіб життя її доньки взагалі мови немає. Валентина Коваль, починати наводити лад потрібно з себе!!! І гріх гнівити Бога, пустословлячи і використовувати ім"я Бога аби де. Бо принцип- сьогодні згрішу, а завтра замолю гріхи, ні до чого доброго ще нікого не доводив. Задумайтесь, що ви після себе залишите, що Вашим внукам буде соромно згадувати про Вас. І, як порада, підтягніть свою граматику, чи хоча б користуйтесь словником.
avatar
0
24 valentina • 21:41, 18.06.2014
Благословляю. Ви піднімаєте мій рейтинг
avatar
0
22 Фастовчанин • 10:59, 16.06.2014
Конечно обгажу, потому что из за таких как вы и происходят войны, из за тех людей которые не хотят слушать и говорить с другими людьми , и самое главное уважать их мнение.
Вопросы к Валентине, по сути интервью, на 5.07 вы говорите что вашим "заказчиком " был Тимофеев, доказательства пожалуйста.Еще хочу увидеть доказательство угроз вам от Ничипоренка и о том что он бывший регионал. Хоть эти вопросы и не затрагивают данную тему, просто хочу уяснить насколько правдив человек рассказывая о ком то. И кстати заметьте я еще ни разу никого здесь не обозвал, а мне уже и диагнозы поставили, и обозвали кучу раз, уровень культуры у некоторых зашкаливает.
avatar
0
21 Skif • 22:17, 15.06.2014
Добрый вечер уважаемые (не ко всем относится). Вижу, что у нашего "Нового міста" появился так называемый "обгаживатель", который практически везде лезет пишет всякие гадости. Так же провоцирует и от этого получает неописуемыое удовольсвие. УВЕРЕН, что обгадит и мои слова. Поэтому ПРИЗЫВАЮ ВСЕХ - НЕ ОТВЕЧАТЬ ВООБЩЕ ТАКОВЫМ! Игнор. Да и всем будет спокойнее.
Уважаемая Валентина Андреевна!!! Вам Божьих благословений, силы, целеустремленности! Вы - НА100%ЯЩИЙ ВОИН! Я Вас очень уважаю!  smile
avatar
0
19 Фастовчанин • 17:46, 14.06.2014
Вот видите вы со ной еще даже не познакомились, а уже оскорбления, ну пусть это будет на вашей набожной совести. А мне лично доказательства не нужны, вот если бы вы их на камеру продемонстрировали, а так языком на всех углах ляпать, это ваше.
avatar
0
20 valentina • 23:20, 14.06.2014
напишите  любую  электронную почту , перечень вопросов на которые хотите иметь подтверждение и я вышлю копии документов . В случае если захотите увидеть ориганалы , придеться лично встречаться , а по поводу на всех углах... то я достаточно занятый полезным делом человек, что о себе говорю в исключительно редких случаях , тогда когда такие как вы пытаются облить грязью и не для оправдания , а потому что иногда молчание -знак согласия. Будьте  здоровы и берегите  себя  , излишняя духовная желчность  бывает вредной и человек сам себя съедает
avatar
0
12 Фастовчанин • 11:16, 13.06.2014
Вибачте, але не буду, свої роздуми , з цьго приводу, написав нижче.
avatar
0
13 liki • 13:53, 13.06.2014
Якщо так! То Ваші роздуми не варті й шкарлупи зїженого яйця!
avatar
0
10 Фастовчанин • 10:40, 13.06.2014
Эта "Правозащитница" прям в день выборов подходила к моей знакомой и прям возле стенда в ДК агитировала за кандидата, это у нас выборочное правосудие такое.
avatar
0
17 valentina • 03:31, 14.06.2014
Точно,було  . Сказала, що проводити концерт в день трауру в Україні, коли загинуло 16 людей і діти залишились сиротами , а інші діти ніколи не народяться,  може тльки моральний урод . Якщо це агітація, то хай притягнуть мене до відповідальності.
avatar
0
9 Фастовчанин • 10:34, 13.06.2014
Гідний вчинок юриста (Оновлено )

19.03.2010
О 9.00 ранку відбулася робоча зустріч по питанню відновлення роботи ринку «БОР-КА», що знаходиться у Фастові. Зустріч проходила в робочому кабінеті в. о. голови Фастівської міської ради. Сама Поліщук Г.Ф. на засіданні була відсутня. На зустрічі були присутні представники влади міськвиконкому, депутати міської Ради, власники та представники ПП «БОР-КА», представник Антирейдерського союзу підприємців України та інші. Сторони дійшли згоди щодо необхідності повноцінної роботи ринку. Основним питанням на узгодженні було питання максимального захисту підприємців, які працюють на ринку «БОР-КА», що розташований за адресою: вул. Галафєєва, 43. Цю ініціативу озвучив один з власників ПП «БОР-КА» Костючок І.А. Запропонований проект угоди, представником ПП «БОР-КА» був прийнятий без суттєвих зауважень. На засіданні присутніх було повідомлено про створення Фастівського осередку в Київській області - Всеукраїнську громадську організацію «Комітет захисту підприємництва». Первинну організацію Комітету захисту підприємництва було створено підприємцями та працівниками ринку «БОР-КА».

Під час перерви, що оголошувалась на засіданні, з невідомих обставин зник робочий щоденник Костючка Анатолія. По закінченню засідання щоденник було знайдено в робочому портфелі Коваль Валентини Андріївни, яка є юристом місцевої громадської організації «Гідність».

Як-то кажуть: «Ложечка знайшлась, але осад залишився».

Сергій Коломієць
заступник директора Антирейдерського союзу підприємців України:

«Узгоджувальна комісія вивчила запропонований проект угоди. Два доповнення було вислухано і враховано. Від завтра підприємці, що працюють на ринку матимуть можливість спокійно працювати.

Стосовно ж зловмисників, причетних до підробки документів на майно ринку ПП «БОР-КА», то слідство ще триває.

Під час перерви, на яку виходили власники та юристи ПП «БОР-КА», усі інші присутні залишались в кабінеті. Коваль Валентина Андріївна, юрист громадської організації міста Фастів, вирішила продемонструвати присутнім один з документів. Вона підійшла до місця, за яким сидів Анатолій Костючок. Лівою рукою сперлась на стос документів, що лежав на столі, а правою показувала папери. Потім, повернулась на своє місце.

Коли Анатолій Костючок зауважив пропажу робочого щоденника, я згадав, що Валентина Коваль підходила до його документів. Але ж я на власні очі бачив, що вона повернулась, як і підходила, лише з одним листком паперу в руці! Як виявилось, саме ним вона і прикрила щоденник Костючка! В термінології злочинців прийом, яким прикривається рука, що краде, називається «фартицер». Уявити не міг, що побачу цей прийом в кабінеті Фастівського мера!

Бачили б ви остовпілі обличчя працівників мерії, коли на їх очах щоденник виймали з сумки Валентини Коваль…»
avatar
0
11 liki • 10:54, 13.06.2014
В силу Вашої компетенції -  пропоную Вам провести невеличку зустріч у нас в студії, саме з Валентиною Коваль!  Колектив "НОВЕ-МІСТО" всеж наполягає про таку зустріч! Думаю Фастівчанам, було б цікаво послухати різні сторони!
avatar
0
18 valentina • 03:35, 14.06.2014
Ну а це вже явний діагноз... Мені Вас щиро жаль. В мене на сторінці в Контакте є картинка. На ній бджола і підпис як гарно навкруги квіти, а на другій стороні муха і підпис, що навкруги одні помийки .Очевидно літаєте ви не над квітами
avatar
1
8 Фастовчанин • 10:34, 13.06.2014
Валентина, зная ваш характер в открытую дискутировать не буду, ибо не хочу иметь у себя во врагах истеричных особ, которые только могут ходить да распускать слухи по нашему городу, еще и так истерично ,что конечно же обиженной женщине все поверят, слабый пол как ни как. По факту а может чуть не так все было , может дело было возбужденно по факту мошеничества, и бизнес не отобрали а пришлось распродать ради того что бы откупиться от суда?? Факты о которых кричит Коваль , постоянно только кричит, ни разу нигде ни одного не показала. Я не спорю она правильные вещи говорит, но даже интерес заключаетса в том чтобы в случае "наезда " на нее саму всем рассказать как обижают "правозащитницу", просто начинать строить общество путем шантажа и обмана как минимум не красиво. l Кстати Валентина как там "земелька" распродалась уже??
avatar
-1
14 valentina • 01:16, 14.06.2014
А Ви   боягуз .   Так вам і потрібно підписуватись ,а то привласнили собі -  Фастівчанин.Так себе поводить той хто не зміг  себе реалізувати і нічого не вартий. А взавгалі , не бажаєте зустрічі під телекамерами тому , що НЕЧИСТЬ БОЇТЬСЯ СВІТЛА , навіть телекамер.Я готова надати особитсо Вам всі  докази , якщо Ви насмілитесь піти на відкриту дискусію , а не так з підворітні.... А з приводу ворога - Ви не дотягуєте до цієї категорії , так щось дрібненьке . І вийти з прикриття песвдонімом просто боїтесь , тому що знаєте за неправдиву інформацію прийдеться відповісти... Саме головне в Вашому коментарі , що НАВІТЬ ВИ визнали , що говорю я правильні речі
avatar
0
7 Skif • 09:36, 13.06.2014
Слава Богу, що Ви в прямому сенсі слова ВОЇН!!! Наснаги Вам, сил та здоров'я. А ми будемо Вам попомагати. А супротивники завжди будуть Вам творити перепони!  biggrin Це ще раз доказує, що Ви йдете вірним шляхом!
avatar
1
4 Elli • 00:02, 13.06.2014
6:47 - "72 ДОБИ голодування в умовах СІЗО" (с) - у мене підозра, що людина обмовилась. Тому що за 72 ДОБИ голодування ця людина увійшла би до книги рекордів Гінеса.

Дивлюсь інтервью - адекватна людина, приємно слухати, все нормально пояснює, віриш їй. Дивлюсь відео з акцій у місті - абсолютно некерована нервова особа.

Додивитись інтервью не змогла - дуже довге :((( Але я розумію, що ця людина за характером - боєць. Не уявляю, як так можна жити жінці. Бажаю вам, п.Валентино, витримки, здоровья та сил весь ваш тягар винести і перемогти!
avatar
0
5 valentina • 06:29, 13.06.2014
не обмовилась , можу  показати офіційні  довідки. Для Бога нема нічого неможливого .
А щодо некерованості : спробуйте виступити на мітингу і так ,щоб Вас почули  і  подивіться на себе зі сторони, на відео. Дякую за коментар та побажання
avatar
0
15 Elli • 02:19, 14.06.2014
виступала і бачила себе зі сторони smile
Ми з вами різного темпераменту жінки, і у нас, вочевидь, різні призначення в житті. Я не революціонер smile

Про 70 діб - таке неможливе, або ж це не убло голодування, людина більше місяця не витримає без їжі, і то під наглядомлікаря. Ви ж стверджуєте, що в СІЗО майже 2,5 місяці проголодували?...

Але не буду присіпуватись дослів. Будьте здорові - це головне!
avatar
0
16 valentina • 03:12, 14.06.2014
Через Павла передам копії довідок з СІЗО. Вода і Молитва  і Віра і в одиночній камері  під наглядом наглядачів, з занесенням даних до журналу . Більш того , тричі на день в каимеру ставили їжу (такий порядок) і забирали записуючи в спецжурнал про відмову вживання їжі. Але це не так складно , Важко перші дві неділі , а потім дивишся на їжу, наприклад як на стілець . Особливо якщо для таких дій є мотивація .  .Втім не буду переконувати ,але я знаю , що сказане публічно при сумнівах я повинна буду довести , готова.Більш того , після звільнення з СІЗО майже в 40 років я народила сина.Вийшла з СІЗО здоровіша , аніж туди потрапила . А про різне призначення, то правда. В кожного своє призначення і кожна людина унікальна, я не можу і не вмію   робити , те що робите Ви, просто ми різні і це здорово , в противному випадку було б  не цікаво жити .
1-10 11-13
avatar
Форма входу
Логін:
Пароль:
Про головне

 

 




Свіжі статті
Пошук по сайту
Block title
Block content