Неділя, 05.05.2024, 19:44

Навігація
По розділах:
Цікава ваша думка
Фастову потрібен медіа-портал?
Всього відповідей: 197
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Травень » 1 » Харчування в наших школах!!!
22:06
Харчування в наших школах!!!

Категория: Здоров'я | Просмотров: 463 | Добавил: liki | Рейтинг: 5.0/3
Всего комментариев: 6
avatar
1
6 Дарья • 12:38, 07.05.2014
Думками про нашого кандидата у мери ділиться координатор Самооборони міста Фастів Юрій Пустовій.

Що я можу сказати про Горкуценко Василя? Людину справді знаю нещодавно, бо познайомилися в лютому на Майдані під час протестів. Він представився, як член однієї із патріотичних організацій. Ми об’єдналися для вирішення питань, щодо відновлення в Фастові законності і підтримки громади міста та зміні злочинної влади на демократичну. Після цього він долучився до Самооборони Майдану Фастівщини як координатор по антикорупційній діяльності. І за цей невеликий період я впевнився в його професіоналізмі як спеціаліста по фінансовим і бюджетним питанням, який багато років працював в Київській облдержадміністрації. Я побачив, що це справді патріот, який менше говорить (і то тільки по ділу), а більше робить. Йому не цікаво стояти на мітингах, а більше до вподоби діяти і вирішувати негайні проблеми. Він дуже відкрита і дружня людина. Та з корупціонерами і злочинцями при владі він готовий битися і голіруч. Його головна риса – принциповість.
Він разом з іншими самооборонцями і членами Правого сектору постійно приймає участь в різних заходах, що завжди проводяться заради інтересів громади Фастівщини. Він спокійно може ввійти в будь-які двері чи то облдержадміністрації, чи то міністерства і т.д. для вирішення питань пов’язаних з Фастовом. Тут же він може сісти в човен і разом з міліціонерами витягувати браконьєрські сітки з Унави, чи то копати газони по центральній вулиці. Йому не соромно їздити ні на братовій іномарці, чи на своїй старенькій вазівській «шістці». А головне, що він той патріот, який не б’є себе в груди, що він за народ, а тихо і впевнено робить роботу для народу. І ця робота не заради піару, а тим паче збагачення. Ні! Це заради дітей – своїх, моїх, наших.
А на кандидата в мери піти змусила його громада Самооборони. Чому? Та все просто. Він молодий, аполітичний, патріотичний, професійний, принциповий, щирий і справедливий лідер, який розуміючи необхідність готовий пожертвувати своїми планами заради покращення життя фастівчан.
avatar
0
4 Терещенко Иван • 20:59, 05.05.2014
Дуже уважно слiдкую за дiями та вчинками "Самооборони" i з"являеться надiя на те що не все в нашiй обкраденiй краiнi можна купити! Хочеться побачити вiд цього громадського об"еднання висуванця на посаду голови мiста...
avatar
0
5 liki • 21:20, 05.05.2014
По Вашим желанием ЗАВТРА ЗАПРОС ВЫПОЛНИМ!  Смотрите вечером!) Спасибо за комментарий!
avatar
1
3 liki • 22:18, 01.05.2014
За поясненням по виявленим порушенням представники Самооборони майдану звернулись до директора школи №9, яка була вкрай здивована!! тим фактом, що в буфеті школи продають солодкі газовані напої. На зауваження ж про те, що хотдоги не є продукцією дитячого харчування, директор взагалі відповісти не змогла. Коли ж мова зайшла про деякі солодкі вироби, заборонені для продажу в дитячих закладах, директор зауважила, що дані вироби продаються у буфеті за безпосереднім проханням батьків. Тож шановні батьки учнів школи №9! Звертаємося до вас! Контроль за тим, що їдять у школі ваші діти, ніхто не зробить краще за вас. Якщо батьки не контролюватимуть належним чином, що можуть придбати діти в школі, то навряд чи цим сильно перейматиметься хтось інший. Насправді все залежить тільки від вашої наполегливості і небайдужості. Адже проблема з харчуванням в школі виникла не сьогодні. За цей час можна було вирішити питання подальшого харчування дітей в їдальні, але вже за кошти батьків. Тільки для цього потрібно було перш за все бажання і активні дії батьків та працівників школи. Але чомусь бажання такого не виникло. Тож буфет в даному випадку дійсно потрібен. З цим одностайно погоджуються і директор школи, і батьки, і представники Самооборони майдану. Але це не значить, що в буфеті може продаватись все, що завгодно, адже там харчуються діти, а регулярне вживання шкідливих продуктів швидко призведе до серйозних захворювань перш за все кишково-шлункового тракту дітей. Тож не забувайте хоч іноді цікавитись, що їдять у школі ваші діти, і не бійтесь захищати їх права.
avatar
1
2 liki • 22:18, 01.05.2014
Нагадаємо, що представники Самооборони майдану Фастівщини вже двічі попереджали приватного підприємця Шептуху про недопустимість продажу в шкільному буфеті продуктів, заборонених нормативними документами Головного державного санітарного лікаря, але він ніяк не відреагував на попередження.

Тож представники Самооборони майдану разом з оператором громадського телебачення «Нове місто» завітали до школи №9 та відзняли відеоматеріал, на якому чітко зафіксовано продаж «корисних» для дітей хотдогів з корейською морквою, кетчупом та майонезом, а також газованих солодких напоїв та деякого асортименту солодких виробів. Це є грубим порушенням спільного наказу Міністерства освіти та науки та Міністерства охорони здоров’я про організацію харчування в дитячих установах. Тож юристами Самооборони майдану Фастівщини буде подано звернення в Управління освіти та до в. о. міського голови Поліщук Л.В. про недопущення порушення здорового харчування в дитячих закладах.
avatar
1
1 liki • 22:17, 01.05.2014
24 квітня 2014 року представники Самооборони майдану Фастівщини вже вкотре відвідали школу №9 м. Фастова. Цього разу до них приєднався ще й оператор громадського телебачення «Нове місто». Підставою для такого візиту стала скарга від батьків дітей, що навчаються в школі №9, про те, що в новоствореному буфеті в приміщенні школи продовжують продавати харчі, які шкодять здоров’ю їх дітей.
avatar
Форма входу
Логін:
Пароль:
Про головне

 

 




Свіжі статті
Пошук по сайту
Block title
Block content