Вівторок, 07.05.2024, 23:28

Навігація
По розділах:
Цікава ваша думка
Фастову потрібен медіа-портал?
Всього відповідей: 197
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Червень » 10 » Закрытие игрового бизнеса в бывшем баре "ФОРСАЖ"
00:28
Закрытие игрового бизнеса в бывшем баре "ФОРСАЖ"

Категория: Економіка | Просмотров: 754 | Добавил: liki | Рейтинг: 1.0/1
Всего комментариев: 2
avatar
0
2 sasha • 00:09, 16.06.2014
Це брехня. Вони відкрились майже одразу після виходу відео і працюють надалі, навіщо ця показуха і чому так мало автоматів у машині навіщо ви ііх залишили у цьому приміщенні, навіщо ви обманюєте що вони закриті, цей заклад працює і таке враження що саме ви дозволяєте іім працювати, а відео так для вашого рейтингу, не потрібно обманювати жителів міста, це зовсім не патріотично!!!!
avatar
2
1 liki • 00:28, 10.06.2014
Терміново. Увага. Фінансові шахраї. Прочитав , попередь знайомого , батьків , рідних
В місцевому друкованому засобі масової інформації вже тривалий час друкується реклама про отримання кредитних коштів. Реклама називається « ГРОШІ НАПРОКАТ» ,«Краще ніж кредит»,» Європейський кредит». Фастівчани та жителі міста Б. Церква , Попереджаю – це фінансові кидали та шахраї. Діють по зареєстрованих назвах ТОВ» Український прогресивний альянс» , ТОВ « Архбудееспертиза», , ДП «Веста» ТОВ Інком –Україна» ТОВ Інком –Україна».Зареєстровані в Харкові , в Вінниці , але офіси цих кидал та шахраїв розташовуються в місті Б. Церква на вул.. Ярослава Мудрого , Б.Хмельницького . Міняються адреси та вулиці , міняються назви , офіси міняються місцями, рекламу здійснюють через засоби масової інформації . Характерна ознака в діяльності цих шахраїв та, що пропонується кредит, краще ніж кредит , практично без ніяких довідок , тільки паспорт та код , але є умова « ПОТРІБНО ВНЕСТИ ПОПЕРЕДНІЙ ВНЕСОК» і одразу отримаєте кошти . Розмір первинного внеску , який Вас зобов»яжуть внести , залежить від суми « кредиту», який Вам пообіцяють надати і в короткі терміни.
Як тільки ви внесете грошові кошти , більше вам грошей не бачити , ні кредитних , ні власних . Договора , які підсовують довірливим не містять жодного зобов»язання надати Вам кошти , а тільки інформаційні послуги . Витяги з державного реєстру свідчать про те, що до видачі фінансів ці фірмочки не мають ніякого відношення.
В діях цих ділків є ознаки складу злочину – шахрайство. По місту Фастів є вже багато потерпілих , які постраждали від дій «фінансових кидал», люди втратили від 3000 до 40 000 гривень .
Ці шахраї не гребують нічим , обманюють навіть людей , які шукають кошти на операції , людей які в тяжкому становищі.
Я звернулась до керівників журналу , який розміщує рекламу шахраїв з письмовою вимогою припинити друкувати цю рекламу і отримала усну відповідь , що вони зв»язані договіріними відносинами , тому в випадку відмови будуть сплачувати санкції , але , теж усно , пообіцяли безкоштовно надрукувати мою статтю з роз»ясненням.
Будьте обережними , не дайте себе ошукати.
Валентина Коваль
avatar
Форма входу
Логін:
Пароль:
Про головне

 

 




Свіжі статті
Пошук по сайту
Block title
Block content