Вівторок, 07.05.2024, 23:04

Навігація
По розділах:
Цікава ваша думка
Фастову потрібен медіа-портал?
Всього відповідей: 197
Статистика

Онлайн всього: 1
Гостей: 1
Користувачів: 0

Главная » 2014 » Червень » 18 » ПЕРШИЙ ІСПИТ ДЛЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ Михайла Нетяжука (Джерело: https://www.facebook.com)
21:19
ПЕРШИЙ ІСПИТ ДЛЯ МІСЬКОГО ГОЛОВИ Михайла Нетяжука (Джерело: https://www.facebook.com)
Олександр Попко
Нижче частина порядку денного засідання виконавчого комітету 20.06.14
32.Про надання Маленівській О.І. дозволу на реконструкцію належного їй торгівельного павільйону на Привокзальній площі,20 під магазин промислових товарів з надбудовою другого поверху.
33.Про надання ТОВ «Світанок» дозволу на реконструкцію належного йому кафе на Привокзальній площі,19.
34.Про надання Червінській Лукії Гаврилівні дозволу на встановлення групи тимчасових споруд (двох торгівельних павільйонів) по вул. Комарова,1 в межах належної їй земельної ділянки.
35.Про надання дозволу ПСК «Дельта Люкс» на капітальний ремонт магазину продовольчих товарів по вул. Чапаєва, 28-а в м. Фастів.
36.Про надання дозволу ТОВ фірма «Універсал» на переведення житлового приміщення в нежитлове з подальшою реконструкцію під торговельно-офісні приміщення по вул. Л.Толстого, 4 в м. Фастів.
37.Про надання Сідьку Олегу Володимировичу дозволу на встановлення групи тимчасових споруд – трьох торговельних павільйонів на належній йому земельній ділянці в м. Фастів по вул. Комарова, 20.
38.Про надання ПАТ «СІЛЬПО РІТЕЙЛ» дозволу на будівництво магазину продовольчих та промислових товарів на орендованій земельній ділянці по вул. Соборній 42 в м.Фастові.
39.Про надання ТОВ фірма «Старий Гастроном» дозволу на реконструкцію торгівельних павільйонів в межах орендованих земельних ділянок по вул.Соборній 39 та 51.
40.Про надання дозволу Дударчуку Василю Васильовичу на будівництво аптеки на належній йому земельній ділянці по вул. Льва Толстого,19 в м. Фастові.
41.Про надання Сідько Світлані Миколаївні дозволу на встановлення групи тимчасових споруд та благоустрій прилеглої території під розміщення комплексу автосервісу з мийкою на орендованій земельній ділянці по вул. Героїв танкістів, 20 в м. Фастів.
42.Про надання ПП «Бор-КА», ФОП Костючку А.Д. та ФОП Костючку І.А. дозволу на реконструкцію капітальних споруд ринку по вул.Галафєєва,43 в м.Фастові під двоповерховий критий ринок.
43. Про надання ПП «Бор-КА», на будівництво двоповерхового критого ринку на орендованій земельній ділянці по вул.Галафєєва,43 в м.Фастові.
44.Про присвоєння адреси домоволодінню Музиченко Тетяни Олександрівни по вул. Савченка, 51
45.Про присвоєння окремої адреси земельній ділянці по вул. Буцикова, що належить Цихановському Дмитру Олександровичу.
46.Про присвоєння адреси домоволодінню Макаренка Сергію Олександровичу по вул. Унрука.
47.Про внесення змін до рішення виконавчого комітету від 17 лютого 2012 р. №57/3 «Про надання дозволу фізичній особі-підприємцю Маленівському Віктору Володимировичу на виготовлення проектно-кошторисної документації на реконструкцію об’єктів громадського призначення з добудовою між ними арочного перекриття по вул.1-го Травня 9-а та 9-б».
Доповідає: Мірошніченко В.В. – начальник відділу
містобудування та архітектури
Особливо цинічно це СІДЬКО з автомийкою в 10 метрах від Фоси.
Ну і решта, бізнес інтереси депутатів.
Приходьте. П'ятниця 14:00.
Нагадую: виконавций комітет на 9/10 складається з регіоналів.
Окреме запрошення Vasil Gorkutsenko
Категория: Політика | Просмотров: 575 | Добавил: Tanechka | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 4
avatar
0
3 lida-didenko69 • 16:28, 19.06.2014
почему никто не спрашивает мнение самих предпринимателей
avatar
1
4 valentina • 17:05, 19.06.2014
пропоную це питання задати завтра на виконкомі о 13 годині
avatar
0
2 Фастовчанин • 10:02, 19.06.2014
ну во первых сразу спешу вас огорчить, ни к бизнес ни к полит "элите" я в Фастове ни имею ни единого отношения. Во-вторых, мне как рядовому , городскому жителю честно надоела эта грязь на Завокзальском рынке, слава богу хоть под контроль переход взяли. Прокоментировать тяжело ибо не знаю ситуацию из нутри всей организации рынка, но то что там порядок наводить надо это однозначно.Вопрос в другом методы достижения, если это будет паевое строительство с закрепленными торговыми точками то это одно, а если по сути хотят просто отжать землю у предпринимателей то это другое. Но для меня, так как не знаю ситуацию из нутри, стоит один на Завокзалье нужен порядок на рынке.
avatar
1
1 valentina • 21:36, 18.06.2014
Це не іспит для голови міста , це SOS  для підприємців. п. 42 та 43 .-  за цими пунктами стоїть доля біля 100 підприємців та їх сімей, їх торговельних споруд( промисловий ринок Завокзалля). Як тільки буде прийнято це рішення , Костючки отримають право  в примусовому порядку , хто не захоче добровільно, перевести підприємців на торгіельні місця  в контейнерах, які  збудовані ними біля мясного павільйону  і  здані підприємцям максимум на 30 відсотків . Отримають право поставити питання підприємцям , які мають на орендованій Костючком землі  власні торговельні споруди, негайно їх забрати , тому що матимуть дозвіл на будівництво . Ця технологія вже була застосована Костючками майже 4 роки тому , але підприємцям вдалось відстояти свої права . Нікому не прийшло на думку запитати громаду , запитати підприємців, які справно платили фактично суборенду за землю  Костючку, тому що ніяких істотних вкладень в орендовану під ринок земельну ділянку не було .

До , речі , чекаю на мій екоментар реакції від "!Фастівчанина".Цей стиль ну так мені когось нагадує , я вже чула подібну манеру спілкування , і по -моєму тоді , коли я захищала інтререси підприємців  завокзалля від керівництва ПП Борка.
avatar
Форма входу
Логін:
Пароль:
Про головне

 

 




Свіжі статті
Пошук по сайту
Block title
Block content